K_Denson

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About K_Denson

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

65,362 profile views
  1. I finally got a response and something to do with spam filtering software on the server. How was I supposed to even know this and where is documentation on what it is? Should not have taken so long to know this. I'd like to remove it if its possible, we really don't need that type of headache.
  2. Still nothing and now every email is bouncing back from hawkhost. This is not just on yahoo or google, but also my work email (its .gov, I don't wish to publish that here). Can anyone do ANYTHING to help? Support is not being very helpful. I explain the issue and somehow they cant figure out what I'm talking about. And I've already explained the whole issue with the support tickets. Can we PLEASE get this taken care of?
  3. Ok so NOW they're saying they have no idea what I'm talking about. Seriously? this is where this is going? Listen, in my day job I work for the federal goverment and absolutely understand security. But you all cannot be serious. How is it that I linked both the tickets together and still no one gets what I'm talking about. The issue: Etapizet is the account. The ticket numbers: Fwd: [#RXS-644-66111]: RE: [#BIH-425-94410]: RE:DJY-901-98331 If I or any of the sisters send an email from THE SERVER that this account is on. It goes through without an issue. If I or any of the sisters send an email from Yahoo. or Gmail, or heck lets be honest, .gov It does not get to the server. Basically I'm saying something is going on, its not just yahoo. its not just gmail, and seriously doubt its the US goverment. I either get a message saying it got kicked back OR, nothing at all. ALL I AM ASKING FOR IS HELP and I'm getting the run around. Wanna know what the last support ticket was? Jackson D. Staff Hello, Our billing department asked for the credit card information in order to authorise the email for the account . The email that you are contacting us now is authorised for the account 'etapizet'. Please let us know the issue that you are facing in this ticket so that we could assist you further. ------------------------------ Jackson D. Support Department, Hawk Host And Sister president found your support to also be unhelpful on her issue. She asked for help on a password reset and did not get back th right help. Again, I'm just trying to get the email on your server fixed. This is the same server my understanding that you all took down for maintenance.
  4. Brian, it says you can't receive messages.
  5. Is there a number I can actually call and talk to a real person? I'm now being asked for a credit card number. Are they serious?
  6. Oh gosh, so Support decided I needed to talk to Billing? LOL
  7. Also Tony, I was added to etapizet account, though I had to use gmail email instead of yahoo by the same name. An issue I ran into is when I try to send support issue, it dosen't come up with my info. The main person on the account as I said is NOT technical so and anything coming to her she would would not know what to do with it. How can we manage this account as intended? Thanks!
  8. Hi Tony They did add me to their account so I should be able to continue on. Going back to the email issue; So even if I send from my yahoo account, (kdenso**@yahoo.com) to the account on the server kmd@etapizeta.org, I shouldn't just go into a black hole correct? Thats whats happening. And, thats whats happening when members send to RSVP for events, they use the epzinfo@etapizeta.org email. basically they get a bounceback or nothing at all. Now here in lies the issue. If they send to that email, it should at least get into the email addrress on the server correct? OR, is it the issue that we have forwards located on the server to certain other email addresses Or, is it a problem with the email setting (which is what I originally asked about) that could be the issue. If I wasn't clear before I apologize
  9. Thanks Tony. thats pretty odd this is happening. Also seems to happen with Google as well. My yahoo account is a business one which has a few more permissions. Would that still hold true? Also, because its an .org they're working on getting me added. I work with them (I set up their entire website!) so need to talk to the person who set up the account and ask her. She unfortunately is NOT very technical.
  10. this is the message and the link does not work Jackson D. Staff Posted on: 27 November 2018 02:38 PM Hello, The email you're contacting us from is not an authorized user for the account in question. Please submit your request from the accounts authorized email, or add this address as a contact through your client area. Instructions on how to do so can be found at https://support.hawkhost.com/index.php?/default_import/Knowledgebase/Article/View/98/13/how-do-i-add-a-contact-to-my-account Please let us know if you have any other questions. ------------------------------ Jackson D. Support Department, Hawk Host
  11. And Again, I'm getting no help on this. Just told I need to add my contact information to the account (I did) The link they're sending is a dead link in support. But no movement on this ticket.
  12. Oh and I just got told that I couldn't do anything until I was added to the account. Not a problem but they sent an old dead link in support.
  13. HI: I have a support ticket open (strangely enough I was asked what my hosting company was?) anyway I have some issues with email at etapizeta.org. the emails can send email but cannot receive and that has been happening I was told for some time. I've been trying to get this fixed pretty much all day. is there ANYTHING on the server I need to do? Flip a switch? There are dates on the site calendar that people are trying to RSVP for and of course I'm getting asked why email isn't working. I attached failure that came through today though sometimes. I don't even get a failure notice. Yahoo Mail - Failure Notice.pdf
  14. Hi Brian: Thanks for the response, I sent to you the ID as well as some background info via PM.
  15. Hi. All of the sites that were sitting on my shared server space are missing. I went into their folders and all the information is gone.I thought it was 2 sites but its ALL of them! I know that one of the sites was working just fine on Friday November 1, I did not physically check the others. I need to know if there is a backup available for my sites, I'm not sure what server I'm on but I did put in a support ticket.